Een Lichtpuntje voor een nieuwe toekomst!!
Het Nulpunt oftewel het Godsdeeltje in onszelf kan nu worden begrepen…

Ieder mens heeft een Nulpunt. Dat Nulpunt is een punt dat nu in het midden staat van onszelf. Maar dan ook écht exact in het midden. Dat punt is nu – in deze tijd van evolutie – verbonden met ons hart en geeft de informatie door vanuit je Hogere Zelf. Hierdoor is het ‘herhalende aspect’ – wat ieder mens in zich heeft – als een innerlijke gewaarwording van Licht te ervaren. Dit herhalende is tevens in alles opgeslagen, omdat alles wat bestaat opgebouwd is uit punten die een herhaling zijn van zichzelf. Zo’n punt bestaat uit bewustzijn en bestaat omdat er wordt ‘gedacht’.

Alles, maar dan ook alles wat bestaat is opgebouwd uit punten die gedachtenkrachten zijn en een herhalend aspect weergeven in het NU. Het NU is het vacuüm van denken waarin deze punten kunnen worden overzien.

Dus iedereen die dit wenst kan in het NU zijn eigen denken waarnemen omdat het opgeslagen punten zijn dat bewustzijn IS. Het IS is de essentie van het leven en is het punt dat nu in deze tijd kan worden overzien.

Dit bovenstaande is vrij abstract maar het is wel de essentie voor onze toekomst. Ik zeg expres ‘we’ want we kunnen nu daadwerkelijk inzien dat alles uit bewustzijn bestaat. ‘We’ omdat iedereen nu verbonden oftewel gekoppeld is aan het Grotere Geheel. Dat houdt in dat we nu daadwerkelijk – in onszelf – een virtuele wereld kunnen bezoeken die ons laat zien wat er wordt gedacht. Een holistische wereld met een nieuwe manier van leren waardoor we niet alleen inzage krijgen in onszelf.., maar in alles wat bestaat.

Maar wat zegt dat?
Een holistische wereld waarin we onszelf innerlijk kunnen waarnemen; een virtuele blik in onze eigen ziel! Een blik van onze eigen beeldvorming die net zo werkelijk en duidelijk is als de ‘gewone’ wereld waarmee we dagelijks te maken hebben. Teveel om op te noemen!!

Maar om bij de essentie te blijven, het bovenstaande houdt in dat de ‘eenheid’ helemaal niet zo ver van ons afstaat als de meeste denken. Om de eenheid, de wereld, het universum, om alles wat bestaat te leren begrijpen, hoeven we enkel te beginnen bij onszelf. Want vanuit onszelf, vanuit ons eigen middelpunt – het Nulpunt wat verbonden is met het hart en wat iedereen nu heeft – kan de eenheid worden begrepen. En als we de eenheid eenmaal kunnen begrijpen, kunnen we ook de wereld veranderen. Dit besef is een nieuw begin, een nieuwe wereld, vanuit het midden van het hart; het Nulpunt van onszelf!