Multidimensionale onderwijs: 7 STEPS TO BE YOURSELF – SEMINAR

7 STEPS TO BE YOURSELF is een seminar op hoger bewustzijnsniveau en leert je technieken die je helpen het leven in alle facetten zelf te ervaren en je bewustzijnsniveau versneld te verhogen. Je leert om te gaan met het nieuwe eenheidssysteem, het downloaden van de kosmische grondwetten op basis van nulpuntenergie. Het resultaat kan zijn het ervaren van de verbindingen met het universum, de eenheid in jezelf, tijdloos reizen, het verdiepen van je inzichten, tot het Zuivere Weten, het contact met je Hogere Zelf.

De seminar “VAN 5 NAAR 13D” in een kennismakingsseminar en is speciaal geschikt voor professionals, therapeuten, coaches en andere hoogsensitieve personen. Leslocaties en tijden vindt u in de agenda.

Dia1

Multidimensionale onderwijs: 7 STEPS TO BE YOURSELF – WORKSHOP

Tijdens de ‘7 STEPS TO BE YOURSELF’ WORKSHOP werk je met pastelkrijt/potlood en leer je technieken die je helpen het leven in alle facetten zelf te ervaren en je bewustzijnsniveau versneld te verhogen. Je leert om te gaan met het nieuwe eenheidssysteem, door informatie te ‘uploaden’ vanuit het DNA-systeem op basis van nulpuntenergie. Het resultaat kan zijn het ervaren van vorige levens, inzage in oude patronen en overtuigingen tot het opheffen van diepliggende (ziel) blokkades.

De ‘7 STEPS TO BE YOURSELF’ WORKSHOP is op hoger bewustzijnsniveau en sluit aan bij het transformatieproces van 5 naar 13D. De workshop biedt ruimte voor ± 12 personen en is speciaal geschikt voor professionals, therapeuten, coaches en andere hoog sensitieve personen.

Dia1

Multidimensionaal onderwijs: 7 STEPS TO BE ONE – SEMINAR (gevorderden)

7 STEPS TO BE ONE, is een verdiepingsseminar op hoger bewustzijnsniveau waarin je technieken leert die je helpen om de Alomvattende Eenheid in alle facetten zelf te ervaren. Vanuit 13D niveau leer je mee te kijken met de goddelijke wereld, ontdek je hoe het universum werkt met daarin jezelf als middelpunt. Het resultaat kan zijn het ervaren van de Werkingen van het ZIJN, het Alomvattende Weten, het Grotere Geheel: de Universele Leer van Eenheid.

De 7 STEPS TO BE ONE seminars worden zowel praktisch als theoretisch (nieuwe metafysica) aangeboden en kunnen direct worden toegepast.

De seminar 7 STEPS TO BE ONE is speciaal geschikt voor gevorderden, professionals, therapeuten, coaches en andere hoogsensitieve personen.

Dia1

Aanmelden of meer informatie over de seminar?
Geef een berichtje via info&eenheidsleer.nl
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op…