Anno 2023 is er voldoende (online) informatie te verkrijgen als het gaat over HSP, ADHD, ADD, hoogbegaafdheid en/of (licht) autisme. Toch laat deze hoeveelheid aan informatie niet het héle plaatje zien, stelt Elisabeth van Gelder.

Elisabeth is hoog sensitief, hoogbegaafd EQ, auteur, energetisch docent en mantelzorger. Als ervaringsdeskundige geeft zij veel lezingen over allerlei bewustzijnsonderwerpen met de intentie om mensen verder te helpen.

Iedereen is uniek en voor Elisabeth zijn bovenstaande termen slechts ‘stickers’ om het ‘anders zijn’ te classificeren. Deze stickers kunnen soms handig zijn maar kunnen ook ondermijnend werken. Als het hele plaatje niet wordt gezien kan het in deze maatschappij best lastig zijn om je weg te vinden, vertelt Elisabeth. Vooral bij mensen waarbij de informatie net iets anders binnenkomt en op een dieper niveau wordt verwerkt is dit zeker het geval. Ik weet als geen ander hoe dat voelt.

Echter, als ik kijk naar iemand die zich enigszins ‘anders’ voelt dan laat hun zielentrilling en bewustzijnsniveau precies datgene zien wat er speelt. Aura’s liegen namelijk niet. Niemand kan meer maar ook niet minder zijn dan wat iemand werkelijk is. Dit gegeven is een kosmische wetmatigheid die de ontbrekende schakel weergeeft, namelijk: Heelheid.

Die behoefte naar heelheid vloeit voort uit een diep innerlijk verlangen naar Eenheid, de herinnering van je Ware Zelf. De ontbrekende schakel is dus een innerlijk (onbewust) proces. En die informatie is belangrijk vooral als je jezelf in de bovenstaande “labels” herkend.

Herken je jezelf in bovenstaande ‘labels’, heb je familieleden of kinderen die in deze categorie passen, ben je leerkracht, coach, therapeut en wil je meer ontdekken over het ontbrekende innerlijk stuk? Voel je welkom.

Het middagprogramma ziet er als volgt uit…

Inloop vanaf 13.30 uur
Aanvang 14.00 uur

Een holistische kijk op…
• Uitleg over hoog sensitiviteit (HSP), hoogbegaafdheid, ADHD, ADD en (licht) autisme.
• Inzicht in de overeenkomsten en de verschillen.
• Uitleg over aura, zielentrilling en bewustzijnsniveau.
Interactief:
• Ontdekken van je zielentrilling en bewustzijnsniveau.

± 15.00-15.30 uur Pauze

Nabeschouwing:
• Stel je vragen!
• Wat is jouw verhaal?
• Welke informatie en/of hulp heb je nog nodig?

16.30 uur Einde.

Locatie: Het Parochiehuis, Gemertseweg 2, Bakel (Helmond).
Ticket/entree €15,-