The Great Awakening,
Lichtwerkers bijeenkomst.

Voel je welkom!

De bijeenkomst is gebaseerd op de Alomvattende Leer van Eenheid (Eenheidsleer) en is zowel religieus als educatief. Op deze dag gaat energetisch docent Elisabeth van Gelder dieper in op het thema ‘The Great Awakening’.

The Great Awakening is vooral voor Lichtwerkers een bekend onderwerp omdat deze voor de wereldwijde bewustwordingsverhoging staat. Deze bewustwording is in volle gang en heeft inmiddels een cruciaal punt bereikt.

Dit punt is een belangrijk (energetisch) proces op collectieve niveau. M.a.w. we hebben inmiddels het hartchakra (4D) bereikt. Dat niveau kennen we allemaal vanuit ons eigen verleden. Een fase waarin zowel emoties als keuzes alle kanten op kunnen gaan. Ondanks dat is het voor ons, energetisch gezien, een feestje waard. Want juist door dat collectieve niveau kunnen wij harder groeien dan ooit.

Deze energetische collectieve transitie zegt eigenlijk… Lichtwerker, jij moet gaan staan!

Waarom?
Ontwikkeling stopt nooit! Altijd zullen we de behoefte voelen om verder te groeien. Daarbij wetende dat er geen weg terug is. Onze verantwoordelijkheden richting de nieuwe wereld kunnen we niet langer negeren. Allemaal moeten we verder want ‘The Great Awakening’… ZIJN wij.

Hoe verder?
Op een geheel nieuwe wijze gaan we onze Lichtkrachten inzetten. Vanuit het allerhoogste bewustzijnsniveau (13D and More) gaan we dit doen, vanuit Eenheid, Licht en Liefde. Een multidimensionale bewustzijnsverhoging in stilte, vanuit het NU en gericht op het collectieve veld. Met voldoende ruimte voor educatieve uitwisseling want binnen de Eenheidsleer zijn hoofd en hart verbonden met AL.

Resoneert het bovenstaande in jou?
Voel je dat je hierbij mag zijn?
Meld je dan aan!

Aanmelden:
Mail naar info@eenheidsleer.nl of geef een berichtje via het Facebook evenement.
Laat weten hoe we je kunnen bereiken en met hoeveel personen je komt.

Bijdrage:
Om de zaalkosten e.d. te bekostigen vragen we een bijdrage van €10,- p.p.
Gelieve deze contant en gepast te voldoen bij de hoofdingang.

Aanvang:
De bijeenkomst is van 14.00 tot 15.15 uur.
Inloop is vanaf 13.30 uur.

Locatie:
DE PROEFLOKALEN
Vispoortplein 16
7201ET Zutphen

Zaal:
De Lichtwerkers bijeenkomst vindt plaats in de grote podiumzaal.

Parkeren: Beperkt gratis parkeren op het privé terrein van de Proeflokalen. In de nabije omgeving kan je parkeren tegen een redelijk tarief.