Welkom op het energetische platform voor ouders, grootouders, begeleiders, leerkrachten, hulpverleners en vooral (jongvolwassen) nieuwetijdskinderen!!

Ben jij of is jouw kind(eren) zeer gevoelig, anders dan anderen? Vaak moe, stil, overprikkeld, intelligent, talentvol en weet je niet wat je ermee moet?

Misschien vallen jullie wel onder de noemer ‘Nieuwetijdskinderen’. Ja, hoor! Daar gaan we weer, denk je nu misschien? Hebben we weer een ‘labeltje’ zoals ADHD, ADD of iets dergelijks erbij?!
Zit je daar niet op te wachten dan heb je helemaal gelijk.

Toch maar even verder lezen want daar is het platform niet voor bedoeld!
De term ‘nieuwetijdskind’ kan misschien als een labeltje overkomen maar dat ligt toch anders omdat het een ZIELSASPECT aanduidt. Dat zielsaspect is geen beperking o.i.d. maar een bepaalde staat van ZIJN. Maar wat de meeste niet weten is dat er achter dat ‘kadertje’ een gevoelswereld huist die zijn weerga niet kent. Met als extraatje… hele bijzondere vermogens en talenten!

Nieuwetijdskinderen zijn er generaties lang altijd al geweest, in allerlei gradaties.
Maar juist door die diepere gevoelswereld, wat een innerlijk proces en niet te zien is, lopen veel mensen tegen allerlei problemen aan. Want hoe kom je erachter of jouw gevoelswereld wel klopt? Hoe weet je dat als je geen referentie kader hebt in een wereld die niet als ‘de jouwe’ voelt. Logisch dat je je talenten dan ook niet laat zien.

Iedereen heeft een referentiekader nodig om zichzelf te kunnen spiegelen. Vanuit ons Mens Zijn hebben we dat nodig om onszelf te ontwikkelingen, te verbinden maar vooral om het gevoel te hebben dat jij er mag ZIJN.

Daar is het Nieuwetijdskinderen Platform voor bedoeld, als referentiekader en om de benodigde energetische kennis te delen … zodat jij jezelf kunt zijn.

Welke kennis gaan we tijdens de bijeenkomsten delen?

Als eerste gaan we het eerst hebben over de noodzaak van referentiekaders, verbinding, (h)erkenning, bespiegeling. Maar ook onderwerpen als intuïtie, multi-dimensionaliteit, de voor en nadelen van hoog gevoeligheid, overprikkeling, onderprikkeling, onzekerheid, angsten, depressie, jouw staat van Zijn en wat essenties zijn komen lopen hier doorheen.
Daarnaast gaan we uitleggen wat telepathie, hyperfocus en een helicopterview is, hoe je herkend, wat je ermee kunt, waarom nieuwetijdskinderen snel en abstract kunnen denken en ‘iets’ gewoon WETEN.

Al deze informatie gaan we in meerdere bijeenkomsten doornemen én in ‘Jip en Janneke’ taal.

Resoneert het bovenstaande? Heb jij behoefte aan energetische kennis die jou of jouw kind(eren) op weg kan helpen richting zelfstandigheid, rust en balans?
Meld je vrijblijvend aan en voel je welkom!

Hoe, wat en waar…
Hieronder enkele praktische details:

AANMELDEN:
Meld je aan via info@eenheidsleer.nl en laat weten met hoeveel personen je komt.

BIJDRAGE:
Om aan de zaalkosten te voldoen vragen we de volgende bijdrage:
Volwassenen: *€ 15,- p.p. incl. koffie/thee
Tieners: 12 t/m 17 jaar *€ 5,- p.p.
*Contant te voldoen bij de ingang van de podiumzaal.

LOCATIE:
Proeflokalen
Vispoortplein 16
7201 ET Zutphen

TIJD:
Van 14.00 tot 16.00 uur.
Inloop vanaf 13.30 uur.

PARKEREN:
Op de zondagen kan je in Zutphen (bijna) overal gratis parkeren.

Graag tot dan!
Elisabeth van Gelder.