Helderziende waarnemingen… hoe werkt het?!

Hallo lieve lezer,

Omdat het jaar 2023 volledig in het teken staat van voelen, voelen en nog eens voelen én van vele vernieuwingen ben ikzelf hierin eens diep ingedoken. Want hoe staan we collectief (energetisch niveau) er nu precies voor en hoe sta ik (en jij) hierin? Wekenlang was ik de draad kwijt in dit diepgaande proces want… tjonge, tjonge, wat was het veel én nieuw!!

In mij stond alles op z’n kop. Wilde ik alle collectieve energieën weer helder kunnen verwoorden én om te zien wat ik mocht zien moest ook ik (je raad het al denk ik)… voelen, voelen én nog eens voelen.
In volledig vertrouwen heb ik alles maar weer eens losgelaten en… voilà daar ben ik weer!

Inmiddels is het duidelijk. Ik sta (nog steeds) voor kennisoverdracht betreft de eenheidsleer alleen brachten de collectieve vernieuwingen mij het volgende…

De bedoeling is dat ik opnieuw ga beginnen. Mijn kennis mag ik nogmaals met iedereen delen maar nu met alle huidige (kosmische) vernieuwingen daarin! Een ‘totaalbeeld’ dat mij behoorlijke verbaasde en dat ik níet had verwacht! Kortom, nieuwe ‘deuren’ die nu allemaal open mogen!

Zo gaat het nu eenmaal als je leeft vanuit je hart en meebeweegt op de trilling ofwel ‘flow’ van het universum. Daarom start ik op 26 februari, tijdens de Zielsgelukkig Beurs, met de multidimensionale lezing/workshop: Helderziende waarnemingen, hoe werkt het?!

Dus lieve lezer… wil jij ook leren ‘ZIEN’, ontdekken wat eenheidsleer/nieuwe metafysica inhoudt? Meer leren over jezelf, het universum en tegelijkertijd ook nog eens gelijkgezinden ontmoeten? Resoneert deze uitleg met jouw gevoel? Ja? Je bent van harte welkom!

De multidimensionale lezing/workshop begint om 12.30 uur tijdens de Zielsgelukkig Spirituele Beurs te Deurne en is gratis te volgen.
Inloop is vanaf 12.15 uur. Vol is Vol!

*Voor consulten, boekverkoop en/of vragen betreft de lezing sta ik graag voor je klaar. Van 11.00 tot 17.00 uur kun je mij vinden in de grote Kapelzaal.

Ik zie je graag op deze dag!
Liefs,
Elisabeth van Gelder.