HET UNIVERSUM IN JEZELF…

“Alles is AL in je”! Het universum, de Goddelijke Bron, alles is ín jou en je hoeft deze enkel te herinneren! Dat klinkt vrij simpel… maar is dat ook zo en waarom zou je dat willen?!

Het universum kennen we vanuit boeken, van films, via NASA beelden. We hebben geleerd over de zon, de maan en over de planeten binnen het geheel. Genoeg informatie maar zeg eens eerlijk… denk jij dat die informatie álles is wat het universum betreft?!
Of is er meer?

Genoeg redenen om eens stil te staan bij dit thema… want het ‘universum in jezelf’ is voor vele toch nog een vrij abstract dingetje. Misschien dat je diep in jezelf wel weet wat ik bedoel maar dat je het lastig vindt om het allemaal te verwoorden. Ik snap dat… geen probleem hoor, dat stukje los ik graag voor je op!

Dus ben jij die nieuwsgierige en leergierige persoon die graag breder wil leren kijken?
Ja? Lees dan verder…

Wat kan je verwachten?
Tijdens de lezing ga je ontdekken HOE het universum in jezelf werkt, hoe de verbindingen in elkaar zitten, hoe jijzelf kunt herinneren én waarom ‘her-inneren’ zo belangrijk is. Kortom, een universeel kosmisch rondje in een overzichtelijk ‘jasje’ waardoor je gaat begrijpen waarom het universum, én jijzelf, IS zoals het IS.

Ben jij erbij? Schuif aan bij deze gratis lezing, maak kennis met eenheidsleer/nieuwe metafysica en ontdek/geniet zoveel meer…

Voel je welkom tijdens het Zielsgelukkig Zomerfestival op 8 augustus a.s.
Locatie: Fletcher Hotel Willibrordhaege – Vlierdenseweg 109 – Deurne.
Entree, lezingen en parkeren is gratis.

Tot dan!
Liefs,
Elisabeth van Gelder.