Algemene voorwaarden Union Uitgeverij

Union Uitgeverij heeft het recht haar algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen. 
Onze foto’s zijn ter illustratie – de kleuren van de geleverde artikelen kunnen wat afwijken.

Overschrijving per bank

Nadat uw bestelling is ontvangen krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. In de orderbevestiging staan de bankgegevens en het totaalbedrag welke u kunt overmaken. Wanneer uw bestelling gedaan is gaan wij uw pakket klaarmaken voor verzending. Na betaling zullen wij uw pakket verzenden.

Klanten gegevens:
Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden, maar enkel gebruikt voor onze eigen administratie. 
Alle bestellingen zullen worden geleverd met een bon/factuur.
Retourzendingen:


U kunt onbeschadigde artikelen retourneren als: u het artikel retourneert binnen de zichttermijn van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. U het artikel voorafgaan retour meldt via info@unionuitgeverij.nl
Beursartikelen worden niet geretourneerd.

Het artikel in de originele staat en in de originele verpakking is. De seal mag niet verbroken zijn. U de (kopie) factuur meestuurt in de verpakking.  Retourzendkosten zijn voor de koper.

Union Uitgeverij controleert al de door u bestelde artikelen op beschadigingen voor verzending. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat uw artikel beschadigd is mailt u dan binnen 48 uur na ontvangst een foto van het artikel met de beschadiging.
 Wij zullen het artikel op onze kosten retour nemen. 
Indien er zichtbare afwijkingen of fouten zijn, zal Union Uitgeverij in samenspraak 
tot een passende oplossing komen.
 U krijgt een artikel zonder fouten/beschadigingen toegestuurd of geld retour. Union Uitgeverij houdt ten alle tijden het recht een retourzending af te keuren indien 
deze niet redelijk of buiten onze schuld beschadigd / of foutief besteld zijn.

Verzending:
Union Uitgeverij verzendt de artikelen via DHL, Post.nl of DPD en handteert de huidige tarieven. Union Uitgeverij is niet aansprakelijk voor fouten van de DHL, Post.nl of andere vervoerders. Uit ervaring weten wij dat 99,9% van de zendingen goed aankomen. Union Uitgeverij geeft de voorkeur aan verzenden na betaling.

Zakelijk: Inkoopinformatie en groothandelsprijzen zijn op te vragen via info@unionuitgeverij.nl. Zakelijke bestellingen zijn bindend en kunnen niet worden geannuleerd en/of geroutineerd.

Buitenland: Voor bestellingen naar het buitenland wordt door Union Uitgeverij de standaard DPD verzend tarieven van 0 – 10 kg. in rekening gebracht. Retourkosten is voor de koper.

Aansprakelijkheid algm.:
Het lezen van een meerdimensionaal boek is geheel op eigen risico. Union Uitgeverij en Universeel Onderwijs Instituut kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld.

Bestellingen: Uitgeverij behoudt ten alle tijden het recht om bestellingen te weigeren. De boek
prijs op de website is inclusief 9% BTW en verzendkosten. Na het ingeven van uw gegevens blijft de betalingsverplichting van uw bestelling bestaan.

Privacy AVG Wij volgen de richtlijnen van nieuwe AVG wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt zonder uw toestemming. We doen ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens en ervoor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot deze gegevens. We gaan ervan uit dat u vertrouwen hebt in ons beleid. Wilt u dat uw gegevens direct worden verwijderd dan kunt u dat bij de bestelling aangeven.

Met vriendelijke groeten,
Union Uitgeverij