Dit boek helpt je nieuwe dimensies te ontdekken en ervaren, een avontuur
sijbers 50-59 jaar Venray 10 maart 2016
Ik raad dit product aan
Inspirerend
Verrassend
Al lezende in dit boek verbaas ik me enorm. Hoe is het mogelijk dat wat zij schrijft mij bekend is. Hoe is het mogelijk dat er dingen staan omschreven die ik rechtstreeks door kreeg van mijn “gidsen” en zij geeft er woorden aan. Bijzonder!!!! Nog nooit iemand ontmoet die zo diep begrijpt……. en er dit boek over weet te schrijven. Het boek is inspirerend, trillingsverhogend en al wat anderen voor mij hier in de recenties al schreven. Lees het zoals bij jou past. Van voor naar achter, van achter naar voor, in stukjes net wat je nodig hebt, je resoneert mee in het universum wat uitdijt terwijl je leest, op reis in de dimensies. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar meer over je IK en je kern want je ondekt een geheel nieuw universum wat IN jou verborgen was.

Verhelderend
Leinie 7 januari 2016
Dit boek werkt verhelderend en helpt je om in je kern te komen en van daaruit je innerlijke wereld anders waar te nemen. Moeilijk te lezen op sommige stukken maar toch herken je de trilling van waarheid. Waardevol !

Zeer diepgaand verhelderend boek
hasp 30-39 jaar 18 augustus 2015
Ik raad dit product aan
Heldere boodschap
Inspirerend
voor mij geeft het boek heel veel herkenning. tijdens het lezen kom je in een meditatieve staat waardoor je een verhoogde trilling krijgt. dit boek helpt je met je ascentie proces.

Een heel bijzonder boek
Anke444 50-59 jaar Nijmegen 10 april 2015
Ik raad dit product aan
Heldere boodschap
Inspirerend
diepgaand
Toon alle punten
De eerste keer dat ik “Gelijk als Goden” las kwam de inhoud van het boek gedeeltelijk bij me binnen. Door gewoon door te lezen, ook al kun je het op dat moment niet begrijpen, wordt het wel degelijk in je opgeslagen. Opmerkelijk is ook dat als je het boek openslaat er precies dat stuk tekst voor je ligt wat je op dat moment nodig hebt. Het boek heeft een bijzonder hoge trilling en zonder er moeite voor te hoeven doen wordt je meegenomen in je eigen proces naar zielsverhoging enkel door het lezen van het boek. Een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar de kern van zijn, naar de bron in jezelf.

Het boek waar je letterlijk in verdwijnt
angelak 30-39 jaar gorinchem 13 juni 2013
ik heb altijd heel veel moeite met lezen maar dit boek leest eigenlijk vanzelf. het leest heel makkelijk weg en je kunt er echt in verdwijnen. soms heb ik het gevoel dat het boek leeft. heerlijk echt een aanrader!