Verrassing!!!

In de afgelopen jaren heb ik voornamelijk lezingen gegeven over de collectieve transformatieprocessen van 3 naar 5D en van 5 naar 13D. Bijzonder veel mensen zijn daarmee aan de slag gegaan waardoor ze niet alleen bewuster maar óók gevoeliger werden.

Alleen, we mogen nu verder… 2020 is dan ook het jaar waar we collectief de diepte in gaan. Het mag er allemaal Zijn! Jij mag er Zijn!

Wat zegt dat over jouw ontwikkeling?
Tijdens de lezing ga je ontdekken wat loslaten met je doet. Letterlijk binnenstappen zonder verwachting, zonder verlangen, zonder invulling. Zelfs geen onderwerp voor deze lezing waardoor je alles op je af kan laten komen zoals het IS!

Waarom is dat nodig?
Wel, binnen het huidige transformatieproces staan we nu collectief voor een ‘Mega Poort’, een energetisch transformatieproces waarin je wordt uitgedaagd om te gaan vertrouwen. Dat vertrouwen is een nog diepere resonantie in jezelf, de basis voor verdere ontwikkeling oftewel jouw weg naar Hoger Bewustzijn.

Ben jij zover? Klaar om volledig los te laten en jezelf te laten verrassen?

Ik zie je graag op deze dag!
Liefs,
Elisabeth van Gelder.

* Deze lezing is te volgen tijdens de grote Spirituele Doe en ervaarbeurs in Nieuwegein. Entree en lezingen zijn gratis.

Dia1IMG_8730