Op maandag 5 juni introduceren we de eerste instapcursus Nieuwe Metafysica. De cursus wordt in het Calypso Theater te Wijk Bij Duurstede aangeboden.

Instapcursus Nieuwe Metafysica:
Datum: maandag 5, 19 juni en 3 juli.
Tijden: van 19.30 tot 22.00 uur. (inloop vanaf 19.00 uur)
Niveau: Hoger Bewustzijn
Deelnemerscertificaat

Cursusoverzicht:
De instapcursus Nieuwe metafysica is een laagdrempelige cursus waarin je bewust wordt van het Nieuwe Universele Denken, het herkennen van de verbindingen tussen mens en universum met als kern het eenheidsbewustzijn. De cursus wordt creatief, praktisch en theoretisch in 13D aangeboden en is geschikt voor hoog sensitieve personen.

In drie avonden worden de basisprincipes van de hedendaagse kosmische mens doorlopen waarbij je inzicht krijgt in het nieuwe eenheidssysteem met daarin de Drie-Eenheid, hyperfocus, vernieuwde chakra’s en celstructuren (DNA), kosmische verbindingen, de Bron, je zonnestelsel en het Grotere Geheel. Je leert hoe je informatie kunt up- en downloaden op basis van nulpuntenergie (13D) en kijkt voorbij de illusie.

Praktijkgedeelte: is gericht op nieuwe meditatietechnieken, inzage in de zielentrilling, frequentie- en bewustzijnsverhogingen met daarbij het bevorderen van de zelfredzaamheid. Diverse waarnemingsvormen zijn in het cursusaanbod geïntegreerd.

Bij het doorlopen van de gehele cursus ontvang je een deelnemerscertificaat.

Docent: Elisabeth van Gelder.

LESKOSTEN: tijdelijke en éénmalige introductiekorting van €125,- voor €99,-

Lesmateriaal UOI: *Gelijk als Goden € 29,95 *(niet verplicht bij de instapcursus)

Gegevens leslocatie:
Calypso Theater, Markt 4
3961 BC Wijk Bij Duurstede – Parkeeradvies: Walplantsoen of De Haven.

Aanmelden cursus via: info@eenheidsleer.nl of telefonisch 06-17439204