HIGGSDEELTJE, een energetische kijk op…
Multidimensionale lezing door Elisabeth van Gelder.

Eindelijk weten natuurkundige het zeker: het higgsdeeltje oftwel het godsdeeltje geeft alle materie massa. In theorie bewijst het higgsdeeltje vooral het bestaan van een universele invoed, het higgsveld. Metingen werden gedaan op CERN in Zwitserland.

Wetenschappelijk is het definitief bewezen! Het godsdeeltjes bestaat dus het IS er! Een vaststaand feit over het leven zelf…

Maar wat zegt dat over jou, over het ‘Mens Zijn’? Kun je door het godsdeeltje te begrijpen nog meer te weten komen over jezelf? Ik denk van wel!

Tijdens deze lezing zal ik de wetenschappelijke kant níet toelichten. Genoeg informatie is hierover geplubliceerd. Ik ga wél vertellen hoe het godsdeeltje energetisch is opgebouwd en hoe deze te begrijpen is vanuit de eenheidsleer. Met de bedoeling dat je jouw multidimensionaliteit en de Alomvattende Eenheid in jezelf gaat herkennen…

Je bent van harte welkom en ik ontmoet je graag!

Warme harte groet,
Elisabeth van Gelder.

Elisabeth van Gelder is schrijfster van het multidimensionale boek ‘Gelijk als Goden’, energetisch docente ‘Eenheidsleer’ en oprichtster van het Universeel Onderwijs Instituut.

Locatie: Spirituele Doe en ervaar beurs
Hotel-restaurant Erica
6571 BA Berg en Dal
Entree: Gratis
Let op! Tijd lezing kan nog worden aangepast.

www.eenheidsleer.nl
info@eenheidsleer.nl

Dia1IMG_0837