Zijn we lopende computers? Is je aura te vergelijken met een computersysteem?

Zijn we lopende informatiesystemen waarin alles wat we zien, voelen, ervaren wordt opgeslagen? Net als een computer? Leven na leven, dag in dag uit. Zowel bewust als onbewust. Zelfs als je slaapt?!

Het zou zomaar kunnen! In deze gratis lezing neem ik je mee in de wondere wereld die jijzelf bent!

Waarom?
Met z’n allen hebben we de afgelopen jaren de collectieve trilling mega verhoogd en op spiritueel niveau is van alles vernieuwd!! Kortom, de eerste fase is afgerond. Ja, echt, de eerste fase hebben we gehad. Klaar is klaar!

En nu?
We mogen de focus eindelijk leggen op onszelf. We mogen nu ontdekken WIE we Zijn, WAT we Zijn, en WAAROM we dat Zijn. We mogen de diepte in om onszelf te herontdekken en om de puntjes op de i te zetten. De i van IK.

Hoezo, mogen?
Als je begrijpt wie je bent, wat je bent en waarom je bent dan begrijp je tevens de eenheid van de collectieve energie die we met z’n allen hebben neergezet. Die energie IS er, gaat niet meer weg en is nu volledig beschikbaar, beheersbaar, stuurbaar én dienstbaar: het IK en het WIJ gaan hand in hand!

Beschikken we over een AL systeembeheersing?
Kunnen we informatie downloaden, uploaden net als een computer? Ik denk het wel!

Hoe het werkt?
Op Zondag 6 augustus ga ik het allemaal uitleggen.
Zet de datum in je agenda, schuif gezellig aan bij deze gratis lezing, laat je verwonderen, in de wondere wereld die jijzelf bent en die we allemaal Zijn!

Ik zie je graag op deze dag!
Liefs,
Elisabeth van Gelder.

****
De lezing is te volgen tijdens het Zielsgelukkig Festival in Wolfheze.

Fletcher Wolfheze
Wolfhezerweg 17
Wolfheze (bij Arnhem)

Entree, lezingen & parkeren is gratis.