THE GREAT AWAKENING – NIEUWE VERBINDINGEN
Energetische update 27-02-2022

‘The Great Awakening’ is nog steeds volop in beweging en alles staat nu in het teken van verbinden, verbinden en nog eens verbinden! Het kan niet op!! De energieën zijn torenhoog en alles wat niet meer bij ons past wordt ter plekke uit ons getrild.

De huidige energieën kunnen daarom zowel confronterend, pijnlijk als heftig zijn tot aan directe hoogstandjes toe met allerlei halleluja momentjes! Van dieptepunten tot aan ‘Ware Zelf’ verheldering. Een scala van energieën die momenteel alle kanten opgaan.

Kortom… tijd voor een extra energetische update!

Om de huidige energieën te begrijpen moeten we even teruggrijpen naar 2021.

Vorig jaar oktober werden we geconfronteerd met de eerste fase van de huidige energetische processen. De eerste stappen richting het verbinden mochten we toen zetten maar zoals vele WETEN komt alles wat we nodig hebben op z’n eigen tijd én op de momenten dat WIJ er klaar voor ZIJN!

WIJ… Inderdaad. WIJ!!
Niet ik en jij maar WIJ is de essentie van deze tijd. Vanaf oktober hebben we mogen leren dat we samen konden werken en dat we binnen de groep toch bij onszelf konden blijven. We hervonden de kracht in onszelf en (her)ontdekte dat we samen sterker stonden in een maatschappij die ons niet meer voedde. We hebben gevoeld en begrepen wat we nodig hadden: de verbinding van hart tot hart!

In de afgelopen maanden hebben we het oude ‘energetische jasje’ afgelegd en het nieuwe ‘energetische jasje’ aangedaan. Maar oh, oh, oh… wat is dat nieuwe jasje nog nieuw! Het past, we zitten erin maar het moet zich nog vormen naar ons lichaam. M.a.w. het nieuwe moet nog geïntegreerd worden in onszelf…

Dat is de nieuwe energie die nu aansluit bij ons allemaal. Dit zijn de collectieve energieën die een nieuwe wereldorde vanuit Licht en Liefde inluidt. Een wereld van nieuwe verbindingen met nieuwe samenwerkingen. Anno februari 2022 mogen we oprecht en met trots zeggen: het (energetische) fundament is klaar en SAMEN mogen we ‘NU’ gaan bouwen!

Alleen nu komt het…!
Hoe gaan we doen?! Hoe bouwen we een nieuwe wereld die enkel vanuit onszelf kan komen? Hoe, hoe en nog eens hoe… Verbinden, verbinden en nog eens verbinden! Dat zijn de steekwoorden. Vanuit ons hoofd zal geen oplossing komen, wel vanuit ons hart, in het NU, vanuit de Bron, voorbij ruimte en tijd…

Ben jij er klaar voor en benieuwd hoe we dat gaan doen?

Schuif dan aan bij de gratis multidimensionale lezing, maak kennis met eenheidsleer/nieuwe metafysica en ontdek zoveel meer…

Je bent van harte welkom en ontmoet je graag tijdens de Zielsgelukkig Beurs.