The Great Awakening, energetische update 17 okt. 2021

‘The Great Reset’ oftewel ‘The Great Awakening’ is volop in beweging! Steeds meer mensen worden ‘wakker’ geschud. De aarde maar ook ons lichaam trilt en beweegt mee op de ‘golven’ van het universum waardoor we met recht mogen zeggen …. we zijn gegroeid! We zijn nu aangekomen op het niveau van ‘verbinding’. Een energetische omschakeling die zowel prachtig als heftig is dus je begrijpt het al…

tijd voor een extra update!

De lagere krachtvelden die ons gevangen hielden werken niet meer. We staan nu collectief op een heel ander veld. Het niveau van 5D komt eindelijk in zicht! Een prachtig moment waar we hard voor gewerkt hebben! Jazeker, jij en ik hebben dit hetzij bewust of onbewust bereikt.

We zijn een heel eind gekomen maar we zijn er nog niet…
Vanuit een nog dieper gelegen energetisch mogen nu verder werken, vanuit verbinding… vanuit onszelf.

‘Alweer’, zou je kunnen denken! Het lijkt wel of er geen einde aan komt. Oude zielen, HSP’ers hoor ik dan ook telkens diep zuchten. En tja, ze hoeven het niet eens uit te leggen. Ik voel het ook en kan niet anders zeggen; ‘het is het nogal wat!’ Onze aura wordt iedere keer weer opgeschoond, opgerekt of je het nu wilt of niet. Het gaat maar door! Ons lichaam piept en kraakt en ons geduld wordt iedere keer weer op de proef gesteld. Maar diep in onszelf WETEN we … The Great Awakening daar doen we het voor!

Met z’n allen bouwen we een nieuwe wereld, een nieuwe transitie vanuit én voor onszelf. Wijzelf Zijn de pijlers, Zijn de bouwstenen, Zijn het universum maar Zijn ook de aarde verbonden met alles wat leeft. Vanuit onszelf laten wij het collectieve niveau van het ‘IK’ naar het ‘WIJ’ verschuiven, heel langzaam, stap voor stap vanuit ons hart…
We kunnen niet anders want… ‘the Great Awakening’ zijn Wij!

Begrijp je en voel je dat? Mooi zo, maar hoe gaan we verder…? Dat is de vraag!

Ik zal nog niet alles verklappen maar als het bovenstaande in jou resoneert dan kijk je waarschijnlijk al reikhalzend uit naar de volgende golf. Want als jij WEET dat je op energetisch niveau ‘de kar trekt’, dan voel je ook dat je het nu niet meer alleen hoeft te doen. Vanuit verbinding mag jij én ik er ZIJN.

Ben jij benieuwd naar alles wat nog diep vanuit jouw Zelf mag komen? Wil jij meebouwen aan een nieuwe wereld, je lichtkracht inzetten voor alles wat leeft? Ja…?!

Schuif dan aan bij de gratis multidimensionale lezing, maak kennis met eenheidsleer/nieuwe metafysica en ontdek zoveel meer…

Je bent van harte welkom en samen gaan we het doen!

Liefs,
Elisabeth van Gelder.

Elisabeth van Gelder is schrijfster van het multidimensionale boek ‘Gelijk als Goden’, energetisch docent ‘Eenheidsleer’ en oprichtster van het Universeel Onderwijs Instituut.
www.eenheidsleer.nl
Facebook: UniverseelOnderwijsInstituut /energetische opleidingen /eenheidsleer