Geannuleerd!
HET GEVOEL DAT JE ER NIET MAG ZIJN. Herken je dat? Ik wel!

Het gevoel dat je er niet mag Zijn is een veelvoorkomend (energetisch) nieuwetijds probleem. Vele oude zielen, hoog gevoelige personen maar ook nieuwetijdskinderen kunnen dit gevoel hebben. Als een niet te verwoorden eenzaamheid, diepgeworteld op de diepste maar zuiverste lagen van hun ziel. Deze eenzaamheid vloeit voort uit de verbroken verbinding met hun oorspronkelijke staat van Zijn, van Kosmisch Zijn.

Maar die eenzaamheid hoeft niet! Daar gaan we niet mee door!! Want anno 2020 kunnen we niet meer terug. Onze innerlijk groei gaat nu bijzonder snel. Deze vraagt om liefde en aandacht. Lieve oude ziel, het is nu tijd dat je gehoord en gezien mag worden! Zeker jij!

Daarom ben je van harte welkom om deel te nemen aan het volgende stappen plan:

Stap 1 –
HERKENNING, wil je kunnen Zijn dan heb je als eerste herkenning nodig. Het gevoel meekrijgen dat je hier niet alleen in staat. Doordat ik mijn ervaringen met jou ga delen krijg je dieper inzicht in dit nieuwetijds fenomeen. Want vergeet niet, ook ik heb ik dat diepe gemis ooit gekend.

Stap 2 -
VOELEN & DOORVOELEN, door te voelen wat je mist kan je het gaan doorvoelen. En door het te doorvoelen ga je automatisch door naar de volgende stap: (h)erkenning

Stap 3 -
ERKENNING, door je gevoelens te erkennen ontstaat er vanuit jouzelf een nieuw energetisch veld. Jouw oorspronkelijke staat van Zijn wordt dan hersteld.

Stap 4 -
LOSLATEN, het leven vieren in al Zijn facetten, het ervaren dat Alles IS zoals het IS, dat jij bent en er mag Zijn!

Wil je hierbij zijn? Ik zie je graag op deze dag!
Liefs,
Elisabeth van Gelder.

* Deze lezing is te volgen tijdens de grote Spirituele Doe en ervaarbeurs in Apeldoorn. Entree en lezingen zijn gratis.

Elisabeth van Gelder is schrijfster van het multidimensionale boek ‘Gelijk als Goden’, energetisch docent ‘Eenheidsleer’ en oprichtster van het Universeel Onderwijs Instituut.
www.eenheidsleer.nl
Facebook: UniverseelOnderwijsInstituut /energetische opleidingen /eenheidsleer

IMG_8730Dia1