Chakra’s uitlijnen op 13D niveau, hoe werkt het?!

Hallo lieve lezer,

Omdat het jaar 2023 volledig in het teken staat van voelen, voelen en nog eens voelen én van vele vernieuwingen heb ik besloten om dit jaar diverse gratis multidimensionale lezingen/workshops te geven die aansluiten bij deze tijd. Want wat is er op energetisch gebied veel vernieuwd!

Deze energetische vernieuwingen zijn subtiel maar oh zo krachtig in iedereen aanwezig en zorgen dat je steeds meer gaat voelen maar óók om balans. Vooral onze chakra’s hebben het in deze tijd zwaar te verduren. Maar dat hoeft niet!

Daarom deze lezing met het volgende thema: Chakra’s uitlijnen op 13D niveau, hoe werkt het?!

Wat ga je ontdekken?
Je gaat ontdekken WAAROM balans in deze tijd zo belangrijk is, WAT anno 2023 op energetische gebied vernieuwd is, HOEVEEL hoofdchakra’s inmiddels er zijn, WELKE invloed ze op je lichaam hebben en WAAROM energetische kristallijnen zo belangrijk zijn! Kortom, een energetische snelcursus van 45 minuten op het allerhoogste niveau (13D)!

Dus lieve lezer… wil jij ontdekken wat eenheidsleer/nieuwe metafysica is? Meer leren over jezelf, 13D niveau, het universum en tegelijkertijd ook nog eens gelijkgezinden ontmoeten? Resoneert deze uitleg met jouw gevoel? Ja? Je bent van harte welkom!

De multidimensionale lezing begint om 11.30 uur tijdens de Zielsgelukkig Spirituele Beurs te Beers en is gratis te volgen.

*De beurs begint om 11.00 uur en tot 17.00 uur laat ik graag kennismaken met multidimensionale consulten.

Ik zie je graag op deze dag!
Liefs,
Elisabeth van Gelder.