Soms voel ik me een pionier omdat ik op energetisch vlak vooruit kijk en denk. Voor degene die mij persoonlijk kennen hoef ik dit niet uit te leggen, maar in de afgelopen zeven jaar heb ik onderzoek gedaan naar multidimensionaal onderwijs.

Dat proces is niet altijd even gemakkelijk geweest. Pionieren is je nek uitsteken, vaak eenzaam, alsof je alleen staat in een wereld die nog herontdekt mag worden. Een wereld die voor duidelijk is voor mijzelf maar graag met iedereen wil delen omdat het ons wat brengt. Tenminste, dat is mijn visie.

Die visie is er niet zomaar gekomen. Het was hard werken omdat alles wat ik doe vanuit mijzelf moest komen. Een zeven jarig pad van vallen en opstaan, maar vooral van vertrouwen hebben in jezelf en in datgene wat je hart ingeeft. Kortom, ik heb mijn blauwdruk gevolgd.

Wat heb ik de afgelopen jaren gedaan?

Ik heb kosmisch onderwijs (eenheidsleer) mogen geven aan coaches, therapeuten en diverse andere bijzonder hoog sensitieve personen. In kleine groepjes met mensen die hun hart volgden. Zij waren degenen die zich inzette voor een hoger doel en hierdoor mij lieten inzien dat het kon!

Een observatie van zeven jaar met daarbij de vraag… kunnen we leren van binnenuit, vanuit ons hart? Mijn antwoord is JA!
Dat kunnen we zeker, we kunnen leren vanuit ons hart. Maar ik voel dat ik me mag opmaken voor stap twee.

Wat houdt dat in?

Op energetisch niveau is er veel verandert. We kunnen nu allemaal verder. Niet alleen de hele oude zielen kunnen nu multidimensionaal onderwijs volgen maar iedereen. Tenminste, ik Weet dat het kan. Maar ik besef dat ik eerst zelf alles moet doorvoelen. En om dat te doen heb ik jullie hulp nodig, oftewel praktijkervaring.

Daarom deze try-out, bedoeld om te ontdekken waar we nu staan. Hoe gaan we nu allemaal verder? Hoe laat ik deze vorm van onderwijs, voor grotere groepen, integreren in de maatschappij? Een nieuwe vorm van onderwijs die naadloos aansluit bij ons mens Zijn. Genoeg te onderzoeken en jullie begrijpen het denk ik al… hiervoor heb ik feedback nodig.

Wie zoek ik?

Een doorsnee van de maatschappij. Iedereen kan zich aanmelden.
Er is plaats voor 30 personen dus neem gerust iemand mee.

Wat verwacht ik van jullie?

Dat jullie deze middag instappen met een ‘open mind’ en serieus met me meedenken.
Enkele vragen beantwoorden via een korte enquête formulier en aanmelden zodat we vooraf weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Wat gaan jullie ontdekken?

Ervaren van multidimensionaal onderwijs (eenheidsleer) / kennismaken met het eenheidssysteem / ontdekken van het 7 stappen plan/ systematisch downloaden ect.
Jullie gaan op deze middag zelf ontdekken wat je vermogens zijn!

Wat kunnen jullie meenemen?

E.v.t. het boek ‘Gelijk als Goden’ en een pen.

Wat krijgen jullie terug?

Vernieuwende inzichten / zelfkennis / kosmisch onderwijs / koffie & thee / gezellige middag en een dikke knuff van mij!

Aanmelden? Graag via info@eenheidsleer.nl en laat weten met hoeveel personen jullie komen.

Ik ontmoet jullie graag op deze dag,
Liefs, Elisabeth.

gouden-rondje