Energetisch docent en auteur Elisabeth van Gelder geeft multidimensionale consulten door te werken vanuit het ‘Zijn’. ‘Zijn’ is een innerlijke staat van volledige rust die gevoeld en overgedragen kan worden van mens tot mens in het NU (Hogere Zelf). Door gerichte kaders en door innerlijke rust te creëren krijg je tijdens een multidimensionaal consult niet alleen meer inzicht in jezelf maar je kunt het tevens ter plekke in je dagelijks leven integreren. De doorgezette energie en vrijgekomen informatie vanuit het Hogere Zelf wordt tijdens het consult getekend en doorgenomen. De tekening krijg je mee.

Een multidimensionaal consult geeft inzicht bij stress, emotionele problemen, familielijnen, verstoorde relaties, levensvragen, eenzaamheid, angst om beslissingen te nemen, depressies, seksualiteit, zingeving, religieuze problemen, verwerken van het verleden, enz.

SPECIALE DAGEN!! Kijk op de agenda voor de speciale multidimensionale 1:1 consultendag voor hoog sensitiviteit, hoogbegaafdheid, ADHD, ADD en (licht) autisme, nieuwe tijdskinderen.

Er wordt gewerkt met tijdblokken van minimaal 1 uur en uitsluitend via reservering. Maak een afspraak via info@eenheidsleer of 06-17439204.

Multidimensionaal consult en coaching tarief: €60,- per uur.